Rating: 4.2857142857143 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dayène Sweep
3 maanden geleden

Eindelijk iets wat goed is voor mijn lijf en geest en wat ik bij kan houden. Iedereen zijn eigen niveau. Manila komt altijd met een alternatief voor de houding ook super fijn.
Een goede sport ook voor mensen met een lichamelijke aandoening.
Ik hoop nog lang bij Manila te blijven en het gezellige lieve groepje.

Dayène

Brenda van Gennip
2 jaar geleden

Ik volg sinds kort de Pilates lessen bij Manila. Het is pittig soms en ik kom mezelf flink tegen. Na een uur voel je echt dat je lichaam aan het werk is geweest. Geen gehos en gespring maar gecontroleerd je spieren aanspreken. Dat hoopte ik hoe het zou zijn en mijn verwachting klopte. Een gezellig en serieus klein groepje, super!

Manila
2 jaar geleden

Bedankt Brenda!

JokeKoeten
3 jaar geleden

Wilt u iets doen aan uw lichaamshouding, U spieren versterken; dan raad ik Manilla aan zij is enthousiast; kundig, en duidelijk met uitleg , ik zou zeggen probeer een proefles.

Manila
2 jaar geleden

Bedankt Joke!

Herman Slobbe
4 jaar geleden

Ik sport sinds februari j.l. bij Menucha in Purmerend. Daar geeft Manila ook les. Ik ben erg enthousiast over haar wijze van aanpak. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde en hoe je sportprestaties ook zijn, zij beoordeelt ze altijd enthouiast waardoor je probeer meer uit jezelf te halen. En dit dus zonder aanmoedigingen. Ik ben regelmatig in sportscholen geweest, maar haar wijze van aanpak bevalt me en moedigt aan tot betere prestaties, waardoor je je conditie met heel veel plezier opbouwt.
Herman Slobbe

Manila
4 jaar geleden

Bedankt Herman!

Mandy de Leth
4 jaar geleden

Manila is echt een aanrader, voel me zeer op mijn gemak bij haar, ze helpt je meer uit jezelf te halen en is heel duidelijk in haar uitleg!
Twijfel je nog, ga een keer een proefles doen en je bent om!

Manila
4 jaar geleden

Bedankt Mandy!

Sabrina Dondorp
4 jaar geleden

Manila geeft je een veilig gevoel, waarbij je jezelf volledig kan zijn bij haar. Ze helpt je het beste in jezelf naar boven te halen zonder dat je het zelf door hebt ;)
Ik volg verschillende lessen bij haar en maak ook gebruik van haar als Personal Trainer. Zij neemt je voor wie je bent als persoon. Heel dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft gedaan en nog steeds doet :)

Manila
4 jaar geleden

Bedankt voor je lieve woorden Sabrina!