Total Body Workout

De Total Body Workout is een actieve en wisselende les waarbij de hartslag lekker omhoog gaat en alle spiergroepen aangepakt worden. Tijdens de les maken we gebruik van dumbells, halterstangen, elastieken etc. maar je kan natuurlijk ook prima met je eigen lichaamsgewicht werken.

De Total Body Workout is voor (bijna) iedereen toegankelijk omdat alle oefeningen aan te passen zijn naar elk niveau.

Bij deze les kan het wel fijn zijn om sportschoenen te dragen.

 

Pilates

Pilates is een training waarbij vooral de diepe rompspieren versterkt worden waardoor het lichaam beter ondersteund wordt. De oefeningen worden rustig en gecontroleerd uitgevoerd en er is veel aandacht voor ademhaling, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Al deze aspecten zorgen voor bewustwording van je lichaam zodat je dit ook in het dagelijkse leven kunt toepassen waardoor je veel klachten kunt voorkomen/verhelpen.
Ook als je lichamelijke of mentale klachten ervaart kan Pilates een hele fijne manier van sporten zijn.

Alle oefeningen worden op of rond de mat uitgevoerd en soms maken we ook gebruik van klein materiaal zoals elastieken, pilatesbal, pilatesring etc.

 

Pilates met mogelijkheid tot koffie/thee na de les

De les blijft hetzelfde maar na de les drinken we nog gezellig samen een kopje koffie of thee voor wie daar behoefte aan heeft. De perfecte training als je ook graag nieuwe mensen leert kennen.