Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Herman Slobbe
een jaar geleden

Ik sport sinds februari j.l. bij Menucha in Purmerend. Daar geeft Manila ook les. Ik ben erg enthousiast over haar wijze van aanpak. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde en hoe je sportprestaties ook zijn, zij beoordeelt ze altijd enthouiast waardoor je probeer meer uit jezelf te halen. En dit dus zonder aanmoedigingen. Ik ben regelmatig in sportscholen geweest, maar haar wijze van aanpak bevalt me en moedigt aan tot betere prestaties, waardoor je je conditie met heel veel plezier opbouwt.
Herman Slobbe

Mandy de Leth
een jaar geleden

Manila is echt een aanrader, voel me zeer op mijn gemak bij haar, ze helpt je meer uit jezelf te halen en is heel duidelijk in haar uitleg!
Twijfel je nog, ga een keer een proefles doen en je bent om!

Manila
een jaar geleden

Bedankt Mandy!

Sabrina Dondorp
een jaar geleden

Manila geeft je een veilig gevoel, waarbij je jezelf volledig kan zijn bij haar. Ze helpt je het beste in jezelf naar boven te halen zonder dat je het zelf door hebt ;)
Ik volg verschillende lessen bij haar en maak ook gebruik van haar als Personal Trainer. Zij neemt je voor wie je bent als persoon. Heel dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft gedaan en nog steeds doet :)

Manila
een jaar geleden

Bedankt voor je lieve woorden Sabrina!


Familie Slobbe in actie!

Wat is het toch fijn om met deze geweldige mensen te mogen werken.
Twee keer per week zorgen zij voor een grote glimlach op mijn gezicht.

We hebben de grootste lol samen, maar er wordt ook zeer fanatiek getraind!